Hello Jo

Maak kennis met Jo.

Zij krijgt de eer om onze eerste 'Sunny person' te zijn. We leerden haar kennen toen ze Ray & Jules serveerde op het buurtfeest in haar straat. Het zonnetje, lekkere koffie ... Wat heeft een mens meer nodig om een memorabel straatfeest op poten te zetten?!

Dit is Jo:

"Ik hou van natuur en van mensen, en van koffie natuurlijk :-) Ik ben mama van 3 kinderen en helaas de enige koffiedrinker in huis, want heerlijke dingen delen is zoveel leuker dan ze alleen doen. Mijn laatste 'sunny' daad was het samenbrengen van mensen op een straatfeest met heerlijke Ray & Jules koffie want wij zijn fan van duurzaamheid. Gezellig!"

's morgens geniet ik van mijn koffie, een moment van stilte in de ochtendrush

"Onze oudste zoon is gestart met het maken van Iced Coffees met veel melk en suiker, een puber-opstap naar een echte koffie om samen te drinken :-)?

Mijn favoriete koffiemoment is in de ochtend. Even stilstaan tijdens de ochtend-rush, genietend van een kopje Fruity Franny. Ray & Jules is een merk met een missie en dat maakt de koffie natuurlijk nog lekkerder!"

Waarom is Jo een sunny person

Ik probeer in elke situatie een lichtpuntje te zoeken en daar aandacht aan te geven, dankbaar te zijn voor wat er wel is.
Jo's favoriete koffie: Fruity Franny

Een straaltje zon op je buurtfeest

Goed weer kunnen we niet verzekeren, goede koffie wel. Organiseert jouw straat deze zomervakantie een buurtfeest?

Vorige zomer selecteerden we 2 feesten waar we gratis een Ray & Jules pretpakket naartoe stuurden.

Binnenkort stellen we de aanvragen weer open.

Ben jij ook een Sunny person?

Ben je fan van onze koffie? Ben je positief, hoopvol en wil jij graag een (klein) verschil maken? Dan ben jij ook een Sunny Person! Kom erbij, vertel waarom je fan bent en help ons onze boodschap de wereld in te sturen!

Ik wil helpen

Sunshine in je mailbox?

Blijf op de hoogte van nieuwe Sisters’ Surprise koffies of andere acties, koffie tips en nieuws uit onze branderij.