Over Ray & Jules

Ray ‘zonnestraal’ en Jules 'Joule ', de eenheid van energie. Ray & Jules is ook een positief duo met een droom, waar ze aan bouwen.

Samen met jou, koffiekopje na kopje, willen we de CO2-uitstoot terugdringen en de inspraak van producenten in de koffieketen verhogen.

Solar powered roast

De eerste roaster op zonne-energie verlaagt CO2-uitstoot én inspireert: de technologie van onze ‘zonnebrander’ delen, vermenigvuldigt de impact.

Strong partnerships

Terwijl we gelijkwaardige relaties opbouwen, groeien we samen met lokale boeren naar klimaat-resistente plantages. In alle transparantie.

Fresh & slow

Je koffie wordt traag geroosterd en staat een paar dagen later voor je deur, zodat je kunt genieten van het heerlijke aroma (en smaak!).

Ons verhaal

Ray & Jules 'the sunny kind of coffee'laat je inspireren door onze zoektocht naar de meest duurzame koffie. Je leest er meteen waarom 'ie ook zo verdomd lekker is!

Lees ons verhaal

de technologie

Wist je dat traditionele koffiebranders nog steeds werken op fossiele brandstoffen? De koffiesector is er één van ambacht en nostalgie; bang om te innoveren.

Ray & Jules brengt de kracht van climate tech naar de voedingssector met de eerste industriële koffieroaster op zonne-energie.

Meer over de technologie

heb je een vraag?

Met veel liefde delen we onze kennis. Of dat nu gaat over waar je pakketje zich bevindt, van welke boerderij de bonen nu precies vandaan komen, tot waarom onze verpakking is hoe ze is. Weten we iets niet? Dan zullen we het ook eerlijk zeggen. Da's pas transparantie.

contacteer ons

Sunshine in je mailbox?

Blijf op de hoogte van nieuwe Sisters’ Surprise koffies of andere acties, koffie tips en nieuws uit onze branderij.