Zonnige koffieverkoop

Ray & Jules steunt
jouw vereniging

Op zoek naar een nieuw initiatief om geld in te zamelen ten voordele van je vereniging of sportclub? Om de kosten te dekken, lokalen te pimpen of een kamp te financieren? De Zonnige Koffieverkoop is een krachtige en duurzame actie met maar liefst 25% opbrengst voor de jullie én ... weinig moeite.

Bij Leuven vind je Ray & Jules, 's werelds eerste koffiebranderij op zonne-energie.

Zonnige koffie?

Ray & Jules koffie is niet zomaar koffie, maar de eerste koffie traag geroosterd, op zonne-energie. Direct-, FairTrade en/of biologisch uit de lokale koffiebranderij vlakbij Leuven. Het originele en duurzame alternatief voor de zoveelste wafelverkoop.

Meer info over de zonnige koffieverkoop?

Contacteer ons

25% OPBRENGST VAN DE VERKOOP

Dit levert aardig wat op, als je weet dat 80% van de volwassenen koffie drinken. Verkoopt je vereniging 100 koffiepakketjes, dan brengt de actie al €500 op. Bovendien werk je mee aan de duurzame doelstellingen van je vereniging.

Voor als je niet alleen een verschil wil maken, maar ook een leuke en winstgevende activiteit wil organiseren met je vereniging.

Samen duurzaam

Onze koffiebranderij op zonne-energie is een voorbeeld, op weg naar een CO2-vrije koffiesector. En dat doen we samen, voor onze kinderen: samen met koffiedrinkers, samen met verenigingen, samen met scholen. Zo help jij via deze actie om deze duurzame missie te realiseren.  

We stellen een beperkt aantal koffiepakketten samen, zodat de afhandeling eenvoudig blijft. Bestellingen worden verpakt en gelabeld per leerling en per klas. De levering  gebeurt bij jullie op locatie, zonder extra kosten. En natuurlijk delen we graag met jou ons draaiboek met handige tips & tricks. 25% van de verkoop is ten voordele van jouw vereniging.

3 koffies aan €20

We stelden een pakket samen met zonnige koffies uit Nicaragua, Brazilië en een blend uit Centraal-Amerika & Tanzania. (3x 250g) direct- of FairTrade en 100% arabica. Als vereniging bied je dit pakket voor €20 aan aan je leden, ouders, sympathisanten, buurtbewoners... De effectieve waarde van het pakket ligt hoger (€26,15) waardoor de bestellers van extra voordeel genieten.

Er kan steeds gekozen worden tussen 'bonen' of 'gemalen' koffie. 

Vul hieronder je gegevens in

Sunshine in je mailbox?

Blijf op de hoogte van nieuwe Sisters’ Surprise koffies of andere acties, koffie tips en nieuws uit onze branderij.