Hello Elise

Als schilder en illustrator, schildert ze onder de naam Wild & Bloem vanuit een grote passie voor de verdwijnende natuur, waar ze zich zorgen over maakt. Zon en koffie horen voor haar samen en de missie van Ray & Jules maakt dat eens zo aangenaam!

Lees meer over Elise onder de video

"Ik probeer mensen bewust te maken van onze natuur, dat doe ik door inheemse, wilde bloemen te schilderen. Vaak vallen onze bloemetjes niet op, dus ik probeer er de aandacht op te trekken, door in te zoomen, felle kleuren te gebruiken ...

Maar bijvoorbeeld ook door onze voortuin heel wild te laten worden, ookal vind ik het soms moeilijk om de commentaren te horen. Maar dat is het steentje dat wij willen bijdragen. Groen verzet is nodig in Vlaanderen, waar iedereen van zijn grasmaaier houdt."

Groen verzet is nodig in Vlaanderen, waar iedereen van zijn grasmaaier houdt

"Binnen ons gezin -en in mijn eigen onderneming- proberen we alles bij onze waarden te laten aansluiten. Daarom vinden we het Ray & jules verhaal prachtig en dat maakt het drinken eens zo leuk.

Soms denk ik: 'Wat ben ik aan het doen?', 'Helpt het wel?' Maar niets doen voelt ook niet goed... Als iedereen zulke kleine dingen probeert te doen, kan er veel veranderen."

"Een belangrijk koffiemoment in mijn dag is wakker worden. Anders ben ik echt niet aanspreekbaar. Mijn gezin weet dat ze mij best snel koffie aanbieden en weglopen! Ik leerde koffie drinken door mijn man; een echte koffieleut. Ik drink zelf het liefst cappuccino, en hou van koffies met warme ondertoon, chocolade-achtig of nootachtig. Dan is mijn ochtend goed."

"Deze mok heeft mijn oma speciaal laten maken door een keramiste, toen ze wist dat ze ging sterven. Het is mijn dierbaarste bezit."

Daarom is Elise een sunny person

"Ik probeer een klein licht te laten schijnen op de wereld door mijn hart voor de natuur te laten spreken. Dat doe ik door inheemse bloemen te schilderen."

Elise's favoriete koffie: Lovely Luna

Meer over Elise?

Volg haar via Instagram of kijk op haar website www.wildenbloem.be

Ben jij ook een Sunny person?

Ben je fan van onze koffie? Ben je positief, hoopvol en wil jij graag een (klein) verschil maken? Dan ben jij ook een Sunny Person! Kom erbij, vertel waarom je fan bent en help ons onze boodschap de wereld in te sturen!

Ik wil helpen

Sunshine in je mailbox?

Blijf op de hoogte van nieuwe Sisters’ Surprise koffies of andere acties, koffie tips en nieuws uit onze branderij.